Події

винуватцю аварії у Броварах оголосили про підозру

винуватцю аварії у Броварах оголосили про підозру

Слідчі оголосили про підозру винуватцю ДТП у Броварах, у якій постраждали четверо людей. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, йдеться в повідомленні пресслужби поліції Київщини.

«Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, слідчими йому оголошена підозра у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років», – йдеться у повідомленні.

Найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід.

За інформацією Офісу генпрокурора, посадовцю РДА Київщини повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

«Клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою направлене до Шевченківського районного суду м. Києва», – кажуть в ОГП.

Сам голова РВА оголошення підозри наразі не коментував.

У п’ятницю, 26 квітня, голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко влаштував ДТП у місті, внаслідок аварії постраждали люди.

Під час перевірки на стан алкогольного сп’яніння стало відомо, що водій був не тверезий, пишуть місцеві телеграм-канали.

Згодом голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що Майбоженка звільнять після ДТП, внаслідок якої постраждали люди.